Karins änglar!


Ska träffa mina änglar idag. Vi har tänkt att vi ska åka ut till Marie Berg och fika snacka veckan som var och annat skit som vi är riktigt glassiga på. Nu känner jag mig helt betuttat att komma iväg så tänker starta telfon kedjan nu som man kallade det för när man var liten.
Pusskram


Hemma igen!

Kan verkligen inte förklara hur det känns att vara hemma igen, men tänk dig en stor röd påse med Polly så tror jag att du förstår mig. Har haft det så himla bra om man räknar bort blåst och regn som öste på. För er som inte visste så har jag varit på ön Grötö, ett segelläger för handikappade utanför västkusten. Jag har varit med och hjälpt pappa och Björn med att ta hand om jonas, som är bror till min pappa. Alltstå för er som inte fattar, min farbror:) Fler bilder kommer senare från kameran men sålänge får bilderna från mobilen duga! Pusskramis
   

 


Emli<3


Emilie åkte från mig till Frankrike idag.. nyss.
Fick ett sms där det stod Sitter på tåget nu:(<3
Så när Charlie kommer hit sen och fika kladdkaka innan jobbet så kommer vår typiska CEK humor garanterat komma, så lika bra att åka ifatt människan och dra hem henne hit, haha närå men jag saknar henne<3 Nästa gång är det säkert min tur! Btw, har tvättat, strukigt och vikt massa kläder idag inför Grötö nästa vecka.
Pussikram!


CREPERIET

Igår vandrade jag och min prins iväg upp på stan och utnyttjade hans fina guldhäfte med kuponger i. Ta två, betala för en,  stog det på de små blädderbara lapparna.
Så vi tog en och betalade för två...

Efter allt ätande gick vi hem nöjda, mätta och belåtna mot nästa äventyr, youbube tittande. Ronny och ragge, hey baberia och simpsons.
Pussikram


Sko på fot


Tänkte att vi skulle kickstarta dagen med lite skoporr. Klicka här för fler upphetsande bilder!


GE MIG LITE MER


Ne men heeeeeeej, länge sen jag var här inne och skrev nåt. Har inte haft ork på länge, även fast jag har haft bloggen som startsida när jag kört upp nätet. GAH!! Ska bli bättre.. hoppas jag! peppa miiig!
Det är relativt fint väder ute med enstaka moln borta mot Emilie. Idag ger jag mig lite mer med bästa svenska låten just.nu... GE MIG LITE MER!
Pussikram


RSS 2.0